perjantai 23. elokuuta 2013

Svenska teatern: Djungelboken 2013 ja Mamma Mia 2014

Svenska teatern tuo Mamma Mia! -musikaalin Helsinkiin 27. syyskuuta 2014. Kristina från Duvemålan peruja epäilemättä, mutten valita, musikaali on hauska ja yksi niistä harvoista toimivista jukebox-musikaaleista.

Myös Svenskanin tämän vuoden Djungelboken vaikuttaa erittäin lupaavalta. Kävin syyskauden avajaisissa, jossa esitettiin kaksi kappaletta musikaalista, ja energiaa löytyi kuin pienestä kylästä. Viidakkokirja ei käsittääkseni ole koko perheen musikaali siinä merkityksessä, että se olisi vain lapsille tarkoitettu, vaan mukana on myös aikuisille suunnattua kivaa. Mitä nyt laulunsanoja kuuntelin (ja ymmärsin...), niin niissäkin oli jotain kielellisiä vitsejä mukana. Katsomoon kehdannee siis mennä myös ilman lapsia. ;-)

Ohessa avajaisissa kuvattu video Kaa-käärmeen laulusta. Jo ihan pelkästään tämän  haluan lipun Djungelbokeniin.3 kommenttia:

Culturelle kirjoitti...

Oho, kuulostaa hyvältä! Täytyyykin sitten käydä katsomassa :D Kristina från Duvemålan jäi näkemättä kun liput menivät liian nopeasti!

Laura kirjoitti...

Voi harmi, Kristina oli ehdottomasti näkemisen arvoinen vaikkei teoksena suosikkini olekaan. Toivottavasti se tulee vielä muuallekin lähivuosina. :-)

Linnea / pigeonnaire kirjoitti...

Oi kappas, en tiennytkään että Djungelboken on nyt tulossa. Olen seurannut ihan liian huonosti syksyn uutuuksien tuloa. :) Kristina jäi minultakin harmittavasti näkemättä, ehkä vielä joskus.